Benzema er Frankrikes femte mann som vinner Ballon d’Or

Golden Globe-utdelingen i 2022 er over, og Benzema vant årets Golden Globe-pris uten noen spenning. Det er verdt å nevne at Benzemas vinner av prisen også brøt den 24-årige «Golden Globe Award-tørken» i Frankrike.

Sist gang en fransk spiller vant prisen var i 1998, da Zidane vant Ballon d’Or etter å ha hjulpet Frankrike med å vinne verdensmesterskapet.

24 år senere har en annen fransk spiller vunnet Ballon d’Or, og Benzema er også den femte franske spilleren som vinner Ballon d’Or. Tidligere vant Paco, Platini, Papin og Zidane Ballon d’Or suksessivt, og Platini vant prisen tre ganger.

Det er verdt å nevne at Benzema er den eldste vinneren av Ballon d’Or på 66 år. Etter år med hardt arbeid vant han Ballon d’Or i den siste fasen av karrieren.

Gratulerer til Benzema, vel fortjent. La oss gratulere ham sammen, vi tilbyr spesialtilpassede billige fotballdrakter , hvis du er en Benzema-fan kan du tilpasse trøya med hans navn og nummer, eller du kan tilpasse navnet og nummeret du vil ha! Velkommen til konsultasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *