Chelsea slo AC Milan 2-0 i fjerde runde av Champions League.

Dette spillet er ikke bare veldig kjent mot begge sider, men også mot stjernene på tribunen. Den italienske treneren Mancini kom til stedet for å inspisere prestasjonen til den italienske landskampen. Den tidligere stjernespissen Shevchenko kom også. Han spilte for AC Milan og Chelsea. Den mest strålende perioden for Ballon d’Or-vinneren i 2004 ble tilbrakt i AC Milan.

Mount, som hadde på seg en Chelsea drakter , ble kåret til kampens beste spiller. Han sendte en fantastisk pasning i det 34. minutt Aubameyang slo et høyhastighetsskudd for å utvide scoringen, og brøt målet til sin gamle klubb AC Milan i to Champions League-kamper på rad. Aubameyang slo salto på San Siro for å feire målet sitt. Selv om han debuterte i AC Milan ungdomslag, har han aldri spilt for AC Milan seniorlag, så det er ikke for mye å feire målet.

Chelsea tapte i første runde av Champions League-gruppespillet denne sesongen og lå nederst på tabellen, noe som resulterte i oppsigelsen av tidligere trener Tuchel. Siden Porter begynte som trener, har han ledet laget sitt til en ubeseiret rekord med 4 seire og 1 uavgjort i Champions League og Premier League. De har vunnet alle de tre siste kampene uten å slippe inn mål, og den totale poengsummen er 8. -0.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *