Paris klar til å gjøre Mbappe til kaptein

Ifølge den spanske avisen Marca, har Paris Saint-Germain til hensikt å gjenopprette Mbappes kontrakt, samt forberede seg på å tilby ham kapteinsbindet for å oppmuntre ham til å forbli. draktsett fotball

Mbappes fremtid er fortsatt i luften. Flere personer tror at han vil slutte seg til Genuine Madrid etter at avtalen hans går ut 30. juni, sa Mbappe etter denne runden i Ligue 1 at han faktisk ikke har tatt et valg.

Ifølge L’Equipe har PSG-styret løftet muligheten til å gjøre Mbappe til kaptein i et siste forsøk på å overbevise ham om å godkjenne en ny kontrakt. Mbappe drakter

Marchinhos har faktisk vært kaptein for PSG i 2020, men hans dårlige prestasjon i Champions League kontra Real Madrid har satt kapteinskapet hans i tvil.

Mbappe ville være den beste kandidaten for den splitter nye kapteinen siden han er fra Paris, klar til å hjelpe lagkameratene og har også hele tiden vært en spiller som kan gjøre en forskjell i store scener.

Mbappes skjebne er i hans egne hender, så vel som han sa at han så vel som hans husstand vil tro omhyggelig og også gjøre det aller beste valget for ham.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *