Tapte 0-4 til det spanske derbyet, er det fordi Benzema er fraværende?

Den 29. La Liga-runden innledet det spanske nasjonale derbyet mellom Real Madrid og Barcelona.

Real Madrid har vært røde i Champions League den siste tiden. Barça er også ubeseiret i ligaen med 15 rekorder. Begge parter skal være i god form. Den eneste forskjellen er at Real Madrid mistet Benzema og Mendy på grunn av skade. hovedkraft. draktsett fotball

Real Madrid tapte 4-0 for Barcelona. Konkurransetilstanden til hele laget er åpenbart ikke god. Hva skjedde med dem i dette spillet? Roten til alt startet fra lagets skadeproblemer.

I Champions League-kampen mot Paris Saint-Germain, på grunn av Mendys fravær, sørget Ancelotti for at Nacho skulle starte fra benken. Nacho er tilsynelatende en bakspiller, men i realiteten dukker han opp på banen som en tredje midtstopper. Frihetsgraden hans blir ikke for høy, og oppgaven med å rykke opp vil også bli overlatt til de to andre midtforsvarerne. Det eneste han trenger å gjøre er å forsvare den siste forsvarslinjen bak. Real Madrid drakt

Benzemas fravær har riktignok stor innvirkning på Real Madrid, men det betyr ikke at du kan prøve deg på en stor kamp som Clasico.

Hvis du ikke vil vinne, kan du gå til benken og la hjemmelaget hvile. Hvis du vil vinne, kan du lære av erfaringen fra kampen mot Paris, fjerne den tredje midtbanen og erstatte den med en reservesenter og en midtbanespiller med bedre løpsevne. Spill spillet seriøst. Ingen kunne virkelig gjette hva som foregikk i hodet til Ancelotti under denne kampen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *