Vinicius åpner scoringen for Real Madrid i 4-0-seieren over Celta, innbytteren scorer

Girona og Barcelonas seire tidligere i runden satte press på Real Madrid i 28. runde av La Liga, og Galacticos klarte å leve opp til forventningene da de slo Celta Vigo 4-0 hjemme på Bernabeu. Vinicius Junior scoret det første målet i det 21. minutt, før to utligninger og Ada Güler sørget for at Real Madrids ledelse økte til sju poeng.

Det var ikke Real Madrids beste kamp, men de var knapt truet av motstanderne. I store deler av kampen var lagene låst fast i et dødt løp, og Vinicius Junior scoret fra kloss hold. Det var ikke før i det 78. minutt at situasjonen ble brutt. Modric, iført Real Madrids drakt nr. 10, doblet ledelsen da hjørnesparket hans ble slått av Rudiger og prellet av på Celtas keeper Vicente Guaita og gikk i mål.

Celta-keeper Guaita, som hadde spilt bra gjennom hele kampen, bommet på et innlegg fra Vinicius mot slutten av kampen, og den uheldige Carlos Dominguez kunne ikke forhindre at ballen traff ham og fløy i eget mål igjen. Så scoret den unge tyrkiske innbytteren Ada Güler sitt første mål for Real Madrid, og utallige fans heiet på ham mens de ropte “Ada Güler” og viftet med Real Madrid billige fotballdrakter i hendene.

Kampen så ut til å bli en enkel seier for Real Madrid, ettersom motstanderen knapt utgjorde noen stor trussel, og selv om kjernespilleren Bellingham ikke hadde spilt, kunne Real Madrid lett ha vunnet kampen med koordinasjonen til Vinicius og resten av laget. Neste sesong, hvis Mbappe kan bli med, vil Real Madrid bli en “skummel” spiller, kanskje ingen spillere ønsker å møte en slik motstander!