Cagliaris utligning, hvor er Napolis forsvarende mesters stil?

I 26. runde av Serie A måtte Napoli nøye seg med 1-1 mot opprykksrival Cagliari. I denne kampen klarte ikke Napolis manager Calzona å få laget sitt ut av bølgedalen, og lagets prestasjoner har hele tiden vært svært svake, og de ligger bare på niendeplass i ligaen, 4 poeng unna europeisk sone.

Begge lagene var ikke fornøyde med spillet, og i første omgang utvekslet de to lagene blanke skudd, selv om Cagliari fikk et mål annullert for offside, men den generelle angrepskraften var ikke i favør av det andre laget. I andre omgang ga en heading av Ousmeen i Napoli drakt Napoli ledelsen, men Cagliari ga ikke opp, og det siste målet kom i det 96. minutt ved Lu Wenbo.

Det uavgjorte resultatet tok all elegansen ut av Napoli, Serie A-mesteren fra 2022/23. Laget, som vant tittelen med 16 poeng forrige sesong, har falt av lasset denne sesongen og endte på niendeplass i ligaen, langt unna tittelkampen. Lagets angrep er svakt, forsvaret er fullt av hull og moralen er åpenbart lav.

Trener Calzona har bare overtatt styringen av laget denne uken, men han har ikke klart å levere umiddelbare resultater. Den generelle prestasjonen til laget er betydelig forskjellig fra den forrige manageren Spalletti, noe som får folk til å lure: hvordan kan Napoli komme tilbake til toppen?

Calzona vil bare ha ansvaret frem til sesongslutt, og deretter skal han ta det slovakiske landslaget til Europa League. Det betyr at Napoli står foran en stor forandring i sommer, og det må tas viktige avgjørelser både når det gjelder valg av trener og spillere.

Cagliari ligger nest sist, men uavgjort gir dem håp om å holde seg oppe. De har like mange poeng som Verona og Sassuolo bak seg, og nedrykksstriden vil intensiveres. Napoli må finne roten til problemet og vise mer overbevisende prestasjoner hvis de vil tilbake til det sterkeste laget. Hvis du vil kjøpe billige fotballdrakter, kan du besøke hjemmesiden min!