Europacupkvalifiseringen 2024 er ute!

  1. mars 2023 starter budsjettkampen for Europacupen 2024. Jeg tror mange fans ikke kan vente! Før kunne de bare se den magiske gruppelisten og gjennomføre ulike analyser, men nå er det virkelige spillet i ferd med å starte, og det spennende øyeblikket har endelig kommet.

Grupperingen av europacupkvalifiseringen denne gangen kan beskrives som full av spenning.Det er totalt 10 grupper og 53 land deltar. Landslagene i hver gruppe skal konkurrere i en dobbel runde med hjemme- og bortekamper. Blant dem kalles gruppe C dødens gruppe av fansen, men det kan også sies at det er mange ting å se på som ikke bør gå glipp av. Inkludert Italia, England, Ukraina, Nord-Makedonia og Malta, er det ikke bare gamle og mektige lag, men også Ukraina, som for tiden vekker oppmerksomhet. Som tradisjonelle konkurrenter vet ikke Italia og England hva slags kremasjon de skal ha. Før det ble Italia også eliminert av Nord-Makedonia i verdensforberedelsene. billige fotballdrakter Kort sagt møttes disse lagene igjen, noe som virkelig fikk fansen til å lure på om det var skjebne eller metafysikk.

I tillegg er andre grupper også interessante, som Nederland og Frankrike i gruppe B. Som de to gigantene må konkurransen være ganske hard.Jeg vet ikke hvem som velter først og blir sendt til sluttspill. Belgia og Sverige i gruppe F er ganske populære, men Østerrike kommer også for å blande ting. Jeg vet egentlig ikke hvor spennende scenen blir.

Generelt sett, for laget, er denne grupperingen for hevn og for å bevise sin egen styrke, men for fansen er det rett og slett et spill for å maksimere lagets kampeffektivitet. Det er mange ting å se på. Hvem vil falle?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *