Manchester United 3-0 mot Everton, Garnacho Barbell-mål

Den 27. november 2023 var 14. runde av Premier League over, og Manchester United tok sesongens største seier med 3-0 hjemme over Everton. Seieren ga også Manchester United 24 poeng og en retur til topp seks i Premier League. La oss finne ut hvilke spillere som jobbet i løpet av kampen for å vinne denne kampen!

Så snart kampen ble blåst i gang, tok Manchester United initiativet i angrep. Allerede i det 3. minutt mottok Gancho, som har Fotballdrakter Manchester United 17, en pasning fra Dalot i feltet og fullførte en fantastisk baklengs avslutning med ryggen mot mål for å hjelpe Manchester United til å ta ledelsen. Målet regnes også som et av de beste målene i Premier League denne sesongen.

Garnachos mål var et klassisk “Vanguard kill”. Han mottok en pasning fra Dalot, snudde ryggen til målet, steg opp i luften og skjøt ballen i mål med hælen. Målet var så vanskelig at det etterlot fansen og tilskuerne i ærefrykt.

Everton skapte også noen sjanser i første omgang, men alle ble nøytralisert av Manchester United-keeper David De Gea. For eksempel: I det 15. minutt hadde Everton-spissen Richarlison en one-touch-sjanse i straffefeltet, men den ble blokkert av De Gea. I det 30. minutt felte Everton-midtbanespilleren McTominay Rashford i feltet, og dommeren dømte straffespark, men Rashfords straffespark ble reddet av Everton-keeper Pickford.

Manchester United fortsatte å intensivere angrepsspillet i starten av andre omgang. I det 56. minutt ble Rashford i Manchester United-trøye nr. 11 igjen felt av McTominay i straffefeltet, og dommeren dømte et nytt straffespark som Rashford satte inn og økte til 2-0.

Og i det 75. minutt mottok Manchester United-spissen Martial en pasning fra Fred i feltet og skjøt et plukk og gå-skudd for å forsegle seieren, Manchester United 3-Everton.

Kampen var en av sesongens beste prestasjoner for Manchester United. Det betydde mye for Manchester United. Nå er de tilbake blant de seks beste i Premier League. Jeg håper Manchester United vil oppnå bedre resultater i de neste kampene. La den knallrøde billige fotballdrakter fortsette å blomstre!