Real Madrid slo Osasuna 4-0 i 9. runde av La Liga.

I går ble den 9. runden av La Liga-kampene avsluttet, de to sidene er sterke Real Madrid, motstanderen er Osasuna, men i styrken til de gamle gigantene er fortsatt ingen kamp for laget, og til slutt Real Madrid til 4-0 seier over Osasuna, sistnevnte var beklagelig shutout.

Det er rimelig å si at Real Madrids momentum har vært veldig sterkt i det siste, de regnes tross alt for å være laget som kan kjempe med Manchester City, og troppen de har bygget i løpet av sommeren ser ut til å fungere veldig bra, selv om det fortsatt er noen mangler, men de har åpenbart ikke hatt noen innvirkning på laget ennå.

Kampens første mål kom i det 15. minutt da Daniel Carvajal, i sin hvite Real Madrid drakt, mottok en lang pasning fra en lagkamerat og spilte den tilbake til sin lagkamerat, Jude Bellingham mottok ballen, tok noen skritt med ballen og skjøt deretter et skudd på mål etter å ha blitt snappet opp, og hjalp Real Madrid med å ta ledelsen til 1-0.

Det andre målet kom i det 54. minutt da Jude Bellingham og Federico Valverde spilte et flott to-mot-en-spill, og etter å ha kommet seg forbi en takler scoret Jude Bellingham til 2-0-ledelse for Real Madrid.

Det tredje målet kom i det 65. minutt, da Vinicius Junior mottok en pasning fra en lagkamerat og løp hele veien mot mål, passerte keeperen og deretter løp noen skritt for å være på den sikre siden, skjøt fra venstre side av målet i en svært spiss vinkel og deretter løp ut av banen selv.

Det siste målet kom i det 70. minutt, da Vinicius Junior ga en ny assist og veteranen Joselu løftet foten mot mål, noe som hjalp Real Madrid til å avslutte kampen med en ugjenkallelig 4-0-fordel, og Osasuna ble til slutt stengt ute.

Det var en kamp som viste styrken til Real Madrids spillere da de spilte godt under de hvite draktsett fotball. Spillerne var imponerende og kampen var veldig spennende, så hvis du gikk glipp av den live, kan du følge med på nettsiden min, så skal jeg holde deg oppdatert med flere spennende øyeblikk fra kampen.