De Bruyne viser vei når Manchester City slår Burnley 3-1, Harland er tilbake fra skade

I den 22. runden av EPL tok Manchester City imot Burnley, som trenes av Vincent Kompany. Etter en 3-0-seier på bortebane i det første oppgjøret, kom City hjem med mer fart! De Bruyne og Doku var tilbake i startoppstillingen etter å ha kommet seg etter skader.

I kampens 16. minutt assisterte Nunes i Manchester City fotballdrakter Alvarez’ heading og ga City ledelsen! Det andre målet lot ikke vente lenge på seg, i det 24. kampminuttet fikk City frispark foran mål, De Bruyne krysset ballen til straffesparkfeltet, og “Spider” Alvarez var offside og brøt 2:0-ledelsen til City. I første omgang hadde City 75 % av ballen, noe som gjorde det vanskelig for Burnley å organisere en kontring.

I starten av andre omgang satte Rodney prikken over i-en for City! I kampens 70. minutt kom endelig “superscoreren” Harland på banen, og utallige fans i Harlands drakt ropte og jublet begeistret for Harland! Burnley utlignet på overtid til 3:1!

Man City-laget har i utgangspunktet gjenopprettet de manglende spillerne, det nye personellet blir bedre og bedre, den siste FA-cupen mot Tottenham Hotspurs nye Kovačić spilte strålende, denne kampen, i tillegg til at De Bruyne og Harland kom tilbake fra skade, erstattet Nunes også den avgangne Kovačić, Man City-laget har allerede gått gjennom den vanskeligste fasen! Nå er City i utgangspunktet sterke og klare til å ta utfordringen i andre halvdel av sesongen!