Man Utd stormer tilbake: 4-2 til Newport County i FA-cupen

I FA-cupens fjerde runde reiste Manchester United til Newport County i League Two den 28. januar i en spennende kamp. De røde djevlene skuffet ikke fansen og slo motstanderne 4-2!

Bare seks minutter ut i kampen var United sterke og kraftfulle. I et sideangrep jobbet Bruno Fernandes, iført Manchester United drakt nr. 8, i det stille med Anthony, som returnerte en pasning inne i straffefeltet, og Bruno Fernandes dyttet ballen rolig i mål til 1-0-ledelse for Manchester United.

Like etter, i det 13. minutt, brøt Dalot inn i feltet på høyresiden og fant Menu med et presist innlegg, som raskt møtte ballen med et langskudd som fløy i mål og ga United 2-0-ledelse, og momentumet var på deres side.

Newport County satte imidlertid i gang en skarp kontring i det 36. minutt, og etter litt forvirring traff Morris’ langskudd Limas hode og gikk i mål, noe som reduserte til 1-2 og gjorde kampen enda mer spennende.

På overtid i første omgang angrep United igjen, og et innlegg fra straffefeltet fant Bruno Fernandes, men skuddet hans ble reddet av motstanderens keeper, som dermed gikk glipp av sjansen til å øke ledelsen.

Newport County utlignet bare 47 sekunder ut i andre omgang. Et presist innlegg fant Evans, som steg foran forsvaret og headet inn 2-2, og spenningen var høy igjen.

En United-ledelse lå imidlertid i horisonten. I det 68. minutt traff Luke Shaws skudd stolpen, og Anthony fulgte opp med et skudd som sendte United i ledelsen 3-2. United-fansen på stadion brølte at dette kanskje var det United de ønsket å se, det United som hadde tatt steget helt til topps!

I det 93. minutt ble Forsyths skudd blokkert av motstanderens keeper, men Hoylum fulgte opp med et skudd, og United sikret seieren med 4-2.

Kampen var ikke bare preget av opp- og nedturer i Uniteds angrepsspill, men også av Newport Countys hardnakkede kontringer, og kampens svingninger gjorde det til en utrolig jevn kamp. Kampen ble en stor suksess for Red billige fotballdrakter Army-fansen, og Anthony Hoylum scoret et avgjørende mål.